Здравейте. Преди около 2 месеца си купих Алфа 156, 2.4 JTD. Преди да я купя я закарах на сервиз (Ванто трейд), правиха и диагностика и не откриха някакви проблеми. Не можах да я покарам, защото беше без номера. След като я купих имам чувството, че не върви като хората. Не знам как трябва да е, но при мен турбината се включва на около 2000 об. и вероятно се изключва (рязко пада ускорението) на около 3500 - 3700 об. Наскоро ходих до Банско и една Октавия 1.9 ТДИ ми разказа играта. Отделно, че много бавно потегля на първа и докато не включи турбината няма почти никакво ускорение. Някой може ли да ми каже как трябва да върви тази кола?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Турбо за ALFA 156 2.4JTD
Collapse
X
-
Ами възможно е да са са много неща! Компютъра не винги ги записва като грешки пирмеро дебитомера трябва да абослютно извън строя за да запише грешка така че най- добре отиди пак във ванто и им разкажи за проблемите. Мисля че ще намерят гршката но така както казваш опоределено колата не е изправна.XTruck
Comment
-
Не ме разбирайте погрешно. Не съм за 20-те лева за теста, но първо не бях сигурен, дали просто не са и това възможностите на колата (аз все пак я закрах на тест преди да я купя.) А ако не е в ред искам да разбера дали някой не е имал подобен проблем, защото този е много специфичен. С предишна кола имах голям проблем (СитроенХМ 2.0 бензин). Много неприятно ми придърпваше. Обиколих повече от 10 сервиза.Направиха ми не знам си колко теста, сменях какво ли не и така в продължение на 3 месеца, докато попаднах на верния човек. Бях полудял тогава и не искам сега да се получава същото.
Comment
-
Първоначално публикувано от scorch...... дали просто не са и това възможностите на колата ......Fiat Punto 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 2.4 JTD
sigpic
Comment
-
Re: Турбо за ALFA 156 2.4JTD
Първоначално публикувано от scorchЗдравейте. Преди около 2 месеца си купих Алфа 156, 2.4 JTD. Преди да я купя я закарах на сервиз (Ванто трейд), правиха и диагностика и не откриха някакви проблеми. Не можах да я покарам, защото беше без номера. След като я купих имам чувството, че не върви като хората. Не знам как трябва да е, но при мен турбината се включва на около 2000 об. и вероятно се изключва (рязко пада ускорението) на около 3500 - 3700 об. Наскоро ходих до Банско и една Октавия 1.9 ТДИ ми разказа играта. Отделно, че много бавно потегля на първа и докато не включи турбината няма почти никакво ускорение. Някой може ли да ми каже как трябва да върви тази кола?.::Black Cloud Gang::.
Comment
-
Абсолютно същите проблеми имах и аз, моят двигател е 1.9 JTD.И аз така на диагностиката няма грешки и всичко е ок и после големо дърво.Колата ми повече от 150 не искаше да вдигне.взех от Ванто нов дебитомер около 600 лв. беше мисля и направо излетях), предствам си как трябва да върви 2.4 JTD.Успех
Comment
-
Първоначално публикувано от scorchТия дни мисля да посетя сервиза пак, че досега плащах гуми, застраховки и разни други неотложни изваждания. Ако се окаже това, ще ги преглътна тия 5-600 лв
принципа на работа на този модел дебитомери е такъв че са много чувствителни към замърсяване от прах по жицатаИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"
:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:
Comment
-
Ако колата е карана в Торино прахта по филтъра си е нормално нещо....там има повече прахоляк от София.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Питане и от мен-не знам как да пусна нова тема и затова пиша тук.От скоро имам 156 2.4 jtd.Турбото се включва на 1200 оборота и забелязвам че похапва доста гориво.Все още нищо не й е пипано на колата (имам предвид не сме сменяли нищо филтри масло и тн)Ама да знам на какво евентуално може да се дължи и колко да си приготвя за ремонтLast edited by renyx; d.m.y г., 22:59.
Comment
Comment